Clinica de Frumusete Laura Bardos

Adio celulită: Pașii către o piele netedă cu tehnologii avansate!

CELULITA Laura Bardos

Ai vreo obiecție legată de textura pielii tale din cauza “aspectului de coajă de portocală”? Înțelegem cât de frustrant poate fi ca eforturile care vizează celulita prin dietă și exerciții fizice să nu aibă succes.

Aparatul Unique oferă terapii avansate precum CryoRadioFrecvența și ReFreeze, cu rezultate deosebite ca și tratamente care vizează celulita.

CryoRadioFrecvența combină temperaturile scăzute (-25°C) cu RadioFrecvența pentru a trata țesutul adipos, celulita și flaciditatea, stimulând colagenul pentru lifting durabil.

Compatibil cu toate tipurile de piele

Micșorează dimensiunile și sculptează corpul

Ședințe relaxante, lipsite de durere

Efecte de lungă durată ce se intensifică treptat

Terapia ReFreeze tratează toate stadiile de celulită I-IV, fiind special creată pentru a combate celulita în mod eficient, integrând două tehnologii inovatoare: CryoFrecvența Unipolară și Multipolară, alături de un sistem de aspirație continuu și simultan. Intervine atât în tratamentul celulitei, cât și în procesul de detoxifiere a organismului.

Tratamentul cu Unique ReFreeze, deși vizează celulita și redobândirea unui aspect neted al pielii, aduce o paletă largă de extra beneficii legate de: diminuarea grăsimii localizate, reconturarea siluetei, eliminarea toxinelor și a retenției fluidelor, rezultând într-o piele mai netedă, mai fermă și un corp sănătos.

Diminuează volumul și modelează conturul corpului

.

Rezultate progresive și persistente în timp

Fără internare sau perioade de convalescență

Confortabilă, fără senzație de durere

Nu necesită anestezie